Contact en commentaar, graag!

Bij elk geschreven stukje biedt de website de mogelijkheid tot het geven van een reactie/ commentaar. Omdat niet iedereen het prettig vindt dat zijn/ haar commentaar door iedereen gelezen kan worden, heb ik alle response afgeschermd.

Veel persoonlijke response komt via Whatapp en mail, ik reageer dan via hetzelfde medium. Wil je dat je reactie openbaar wordt, reageer dan via de site en geef aan dat je geen bezwaar hebt dat iedereen dat leest.

Het mailadres verbonden met deze site is: abblog@kpnmail.nl

Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat commentaar op brabbels, stukjes en andere schrijfsels van harte welkom is. Maar ook als je iets kwijt wil over de opzet en stijl van deze website, navigatie en overzichtelijkheid, shoot!!!

2 reacties / Voeg je reactie hieronder toe

  1. Ha ome Albert,
    Ik had via neef Niels van je situatie en deze blog gehoord. Wat een ontzettend naar! Erg interessant om te kunnen lezen wat je persoonlijke ervaringen met deze ziekte zijn. Wij hebben het een jaar of 2 geleden ook meegemaakt met mijn moeder en kan me ook voorstellen dat het voor Albert jr en Annemarie flink lastig kan zijn. Ik wens je veel sterkte en beterschap, ook voor de familie.

    Groeten Hans Verweij

    1. Dag neef, wat leuk dat mijn blog ook door de jongeren in onze familie wordt gelezen. Het is inderdaad geen pretje maar de inzet is op genezing. Dank voor je goede wensen en “Stay tuned”. Hartelijke groet ook aan Annabel, Albert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: