9 mei 2022. Stwand

Naast de vermoeidheid altijd aanwezig en die die daarnaast bij vlagen opkomt en je onmiddellijk ten val brengt, eigenlijk niets te klagen. Gisteren was een volle familiedag dus de blog moest er even aan geloven. De nachten gaan best goed.

Gisteren Moederdag dus. ’s Morgens de kinderen en kleinkinderen met een prachtige fotocollage van de twee kleinsten voor oma. Tussendoor even een flinke tuk gedaan. ’s Middags mijn moeder die wat met haar gezondheid kruimelt. Al met al een druk dagje dus na het avond eten op tijd eronder.

Vanochtend wakker worden met het zonnetje in de slaapkamer en het gekwinkeleer van vogels. Zou best eens een mooie dag kunnen worden. Om 8.15 uur begint Spooky day, de entourage stond nog overeind van gisteren. Rond tienen gedrieën in de auto richting stwand. Dit zijn de mooiste stranddagen. Niet te warm, niet te druk en ruim plek om ergens neer te vleien met een bak koffie en wat lekkers. Veel kleintjes, veel mamma’s en veel oopsen en oomsen in alle soorten en maten. Na een uurtje of twee breken we weer op voor de pastachocalunch en een middagtukkie voor oops en ukkie.

Daarna stralen en nog wat dingen in de tuin doen. Rond vijven wordt Spooky gehaald, lief probeert alle speelattributen weer in de gangkast te proppen, we nemen een wijntje “and we call it a day”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: