8 februari 2022

Lekker geslapen vannacht. Bij het wakker worden bekroop me het gevoel toch niet volledig uitgerust te zijn. Een nieuw soort drukkende vermoeidheid die moeilijk te omschrijven is. Zo’n ijzeren kogel die met een dikke ketting aan je uitgebluste lijf vast zit is het ook niet. Meer een loden deken waar de randen van zoek zijn en waar je maar niet onder vandaan komt. Typisch één van die bijwerkingen die langzaam de kop opsteken, net als mijn huid die langzaam droger wordt en hier en daar onverklaarbare bultjes vertoont, Mijn hoofhuid voelt strakker aan, haar kan ik gelukkig niet verliezen. De laatste paar dagen heb ik mij sterk gericht op het “beter voelen gevoel”. Het verder werken van de therapie medicijnen komt dan wat op de achtergrond, maar kent wel degelijk gevolgen. Blijft dus een kwestie om dagelijks goed te blijven kijken en luisteren naar je lichaamseigen processen en niet teveel blog-onzin produceren.

En dan wordt er natuurlijk gespeculeerd over de effecten op het libido. Zal ik even haarfijn uit de doeken doen. Een beetje kerel heeft het altijd over die spreekwoordelijke vlieg die van een drie meter hoge schutting wordt geschoten. Wel die schutting wordt wat realistischer in afmeting en staat minder ver weg,. Die vlieg is nog steeds in geen velden of wegen te bekennen. Let wel, dit ging over het libido, Mijn libido valt onder de pastorale geheimhouding.

De reconstructie van deze site is zo goed als afgerond. Nog een paar technische dingetjes onder de motorkap te fiksen. De meeste kopjes op de homepage wijzen zich vanzelf. Onder het kopje (site) werk in uitvoering staan de laatste weetjes over de site zelf vermeld, alsmede de “rules of engagement”. Onder het kopje titel staat een korte uitleg over het waarom ik ffkankeren. als titel heb gekozen. De reacties varieerden van “cynisch tot briljant”, daar zit een hele wereld tussen. Mooi he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: