8 april 2022. We komen er wel …..

“We komen er wel, we komen er wel, ook al zijn we er nog niet, zijn we er nog niet”. Jaren geleden op onze vakanties naar Zuid-Frankrijk hebben we dit nummer grijs gedraaid tot het cassettebandje het begaf. Gisteravond kreeg ik dat gevoel toen zo rond een uur of negen toch de man met de hamer om de hoek kwam kijken. Deze keer geen moker maar een goed formaat klauwhamer waarmee je een forse nagel in stevig eikenhout kunt slaan. Toch goed geslapen, wel een fors energielek, een paar kabouters met klompen in de kop en enige obstipatie, de laatste twee als nieuwkomers. Vergeleken bij de derde kuur valt het allemaal wel mee. Helemaal top is dat ik de laatste uurtjes in bed helemaal plat heb gelegen, dus zonder krakeling in het matras. Het lijkt er op dat de polyneuropathie op zijn retour is. En dat is pure winst.

Toen baard en overige haren mij verlieten heb ik in een vlaag van verstandsverbijstering een elektrisch scheerapparaat gekocht. De reden? In de patiënten folder stond dat je je tijdens de behandelingen vanwege mogelijke huidproblemen het beste elektrisch kon scheren. En daar sta ik dan, voor de spiegel, met het scheerapparaat in de aanslag, zo kaal als een biljartbal. Moet niet gekker worden.

Wel snode plannen voor vandaag, maar ook een te hoge prijs voor energie. De bestelling voor de BBQ-hoek is binnen. Het volgende karwei is naar Karwei voor de laatste onderdeeltjes en hopen dat het energielevel morgen zal stijgen met de temperatuur. Heb echt zin om die klus te klaren en de BBQ aan te steken, met hopelijk heerlijk resultaat We komen er zeker wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: