6 mei 2022. Onvoorspelbaar

Vannacht een slechte nacht gehad. Slapeloosheid, botpijnen en nog een paar ongemakken. Vooral het rechterbeen en de rechterheup deden moeite om het stil liggen te bemoeilijken. Net als je denkt dat je de pijnscheuten kunt mannen komt er weer één totaal onverwacht uit een andere hoek. Het was natuurlijk al duidelijk maar de bijwerkingen van bestraling en chemo/ immuun zijn onvoorspelbaar. Net denk je dat het wat beter gaat en dan kruipt er weer iets uit één of ander gat wat je danig dwars kan zitten. Straks, om 10.00 uur, de straalkamer in voor weer een portie. Je zal het maar gehad hebben.

Dit keer het bos in met twee nieuwe gidsen die eerst een natuurtafereeltje op mijn body schilderden. Daarna met straffe koude hand in positie gemanoeuvreerd en stralen maar. Leuke attente meiden, koude handen, ook dit is niet te voorspellen.

Inmiddels weer aan de koffie aan de ronde tafel waar zich het grootste deel van ons gezinsleven afspeelt. Straks even met lief wat winkels af. Slager, Dekamarkt en Welkoop. Welkoop heeft uitstekende Argentijnse houtskool, waarop het vlees van de slager heerlijk kan garen, gegarneerd met ditjes en datjes van de Deka. BBQ’en is eigenlijk de beste wijze van bereiden voor hen die bekend zijn met kanker. Je hoeft je niet te haasten, sauzen bereiden, zoals eigen gemaakte “Kansas City”BBQ-saus en/of knoflooksaus en marineren liefst een dag van te voren. Alleen oppassen dat je het vlees niet verbrand. Daar kun je namelijk kanker van krijgen. En ook kanker is, dat weten we inmiddels, onvoorspelbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: