6 Februari 2023. Covid strapatsen

Lang gewacht, niet gezwegen, onverwacht toch gekregen. Net toen ik dacht de Covid-dans te ontspringen, bleek één van mijn beste vrienden de transporteur van kleine etterbakjes die vanmorgen tot een positieve test leidden. Weer lekker hoesten, had ik toch al bijna niet gedaan de afgelopen tijd en sloten met snot. Tot en met vrijdag in quarantaine, af en toe wat buitenlucht en verder even afwachten. Volgens de oncologisch verpleegkundige hoef ik geen extra maatregelen te nemen zolang de klachten binnen de perken blijven.

Helaas kan de geplande oppas op Spooky 1 en 3 nu ook niet door gaan. Lief had gisteravond de volledige speelotheek uit de kast getrokken en gebruiksklaar door de huiskamer verspreid. Inmiddels is het tijdelijke kleinkindcentrum weer een normale huiskamer. Ook de extern geplande activiteiten, zoals een voor jong en oud geschikte Ranzijnbelevenis, kan helaas geen doorgang vinden. Gelukkig komen de ouders qua werk niet in de problemen.

Lief gaat binnenkort, na drie jaar Covidrust, weer oefenen met het koor waar ze de jaren daarvoor met heel veel plezier aan deel nam. Om de liederen te oefenen had ze de beschikking over een IPod maar die had ze al zo lang niet meer gebruikt dat die kennelijk van de aardbodem is verdwenen. Op dergelijke momenten is BolCom een uitkomst. Enkele klikken op het toetsenbord en na een korte wijle wordt een MP3 speler aan huis afgeleverd. Het is altijd even afwachten of het geleverde product ook aan de verwachtingen c.q. geschreven reviews voldoet, maar dat is met cocktails ook zo zullen we maar zeggen. Eerst maar even opladen en dan de liederen op de speler zetten. Gelukkig zit er een headsetje bij, kunnen we allebei genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: