5 mei 2022. Twee in één

Wilde ik gisteren net aan de dagbrabbel beginnen toen de man met de hamer aanbelde. “Goedemiddag man met de hamer zei ik nog en twee seconden later lag ik om 18.00 uur te snurken als een os. Vannacht, net als die nacht er voor, uren aaneen liggen snorren. Maar de vermoeidheid blijft hangen, hoeveel matrasuren ik ook gedachteloos door breng. Ook het voorspelde hoesten begint langzamerhand op gang te komen. Vandaag van de stralers een vrije dag gekregen.

Gisteren, ruim voor de hamer, tomatenplanten ingeslagen. Trostomaten, vleestomaten en cherrytomaten. Oh ja en ook die peperplant, die kon ik niet laten staan. Vanmorgen samen zitten krummelen, stokken opzetten, gaten graven, verse teelaarde erbij plus een flinke slok water en de druppelslang positioneren. Morgen op jacht naar vergeten groenten, tuinkruiden en die leuke aardperen. We hebben nog 2,2 vierkante meter te vergeven.

Verder eigenlijk geen nieuws. Zit te broeden om een feuilleton over de Verticalos in de dagbrabbels te verwerken, daarover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: