4 maart 2022. Kerende post

De nacht is rustig verlopen. Ik heb wel de volledige dosis Diclofenac nodig om de pijn in gewrichten en botten er ’s nachts onder te houden. De laatste dagen neemt het hoesten wat toe, zonder merkbare toename van slijmopgave. Hoort bij de bijwerkingen volgens de reisgids.

Gisteren voor het eerst sinds de tweede kuur genoten van een heerlijk wijntje. Een Italiaanse wijn uit Puglia, een streek in de hak van Italië. Een Capala Primitivo 2021. Wij hebben daar drie jaar geleden rond getrokken in zowel het binnenland als aan de kust. Op een enkele plaats na absoluut niet toeristisch, ruig in het binnenland en prachtige plaatsjes aan de kust.

Straks gaan we de wekelijkse boodschappen in slaan. Eerst even overleg wat de pot zo al gaat schaften, vandaag, morgen, zondag en maandag. Daarna worden de voorraden weer op peil gebracht. Niets spannends, eigenlijk doodsaai maar fijn om samen te kunnen doen.

Vandaag staat er “Kerende post” boven aan de blog. Eigenlijk is dat een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen die deze blog volgt. Stuur eens een teken van leven per kerende post. Uit de analyses van deze website kan ik opmaken dat er behoorlijk wat volgers zijn, maar jammer genoeg geven slechts enkelen (regelmatige) response. Dit klinkt misschien wat ondankbaar, gegeven de vele blijken van medeleven die we via andere kanalen mochten ontvangen, maar deze dagkrabbels zijn divers van aard en ik ben gewoon benieuwd hoe die bij jullie overkomen. Dit is het voor nu, later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: