4 april 2022. Zo gezegd, zo gedaan

Heerlijk geslapen maar relatief lang wakker gelegen. De openstaande opties voor aanstaande dinsdag laten me niet helemaal onberoerd. Rond de afgesproken tijd belde mijn naamgenoot en case manager. De longarts stelde voor de 4e kuur door te laten gaan maar zonder de Taxol en de bestralingen versnelt plaats te laten vinden. Een prima oplossing naar mijn idee, dus zo gezegd, zo gedaan.

Rond kwart over acht vanmorgen hoorde ik Drakie 1 al kwetterend binnenkomen. Na de overhandiging van twee tekeningen vond de inspectie van de opgetaste speelmaterialen plaats. Na goedkeuring werd zonder dralen overgeschakeld naar de eerste van een schier eindeloze reeks van activiteiten. Uiteraard hebben we, gegeven het weer, het onvermijdelijke bezoek aan Ranzijn gebracht. Moegestreden nog een paar boterhammen met sjokopasta in het mikje laten glijden vergezeld van een pakje melk met te lang rietje. Madammeke verschoonde zelf haar luierbroekje en ligt nu, onder het wakend oog van de camera, heerlijk te gonzen.

Morgen de laatste van de vier cocktails. Nu de Taxol er uit is zie ik er minder tegen op omdat de bijwerkingen waarschijnlijk milder zullen zijn. Toch weer spannend hoe hard deze bijwerkingskater zal toeslaan. De rest van de week zal het leren. Zo gezegd, zo gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: