3 april 2022. Oortje papen

Een wat onrustige nacht achter de rug. Zo rond een uur of twee diende een oude pestkop zich aan, jicht die zich op de oude bekende plek, de grote teen aan mijn rechter voet, probeerde te nestelen. Onmiddellijk contact gezocht met P. Red Nison om de afgesproken sancties in werking te laten treden. Na een uurtje was de jicht onteigent en op zijn retour. Wordt voorlopig verder geen zaken mee gedaan. Gegeven de nieuwe huisregels van met z’n allen aan het gas. het nieuwe normaal, binnen 5 minuten gedouched en alle bederfelijke waar gewoon op het aanrecht laten staan, want in de koelkast is het nu warmer dan daarbuiten. Als in de zomer de Russen toch komen dan stinken we ze gewoon de tent uit.

Vanmorgen onverwachts de twee drakies met de moeders op de koffie gehad. Drakie 1 vind drakie 2 maar wat leuk en helpt graag mee als het op de verzorging aan komt. Het prikbord dreigt te bezwijken onder de knipsels, plaksels, tekeningen en andere creatieve uitingen die speciaal voor opa en oma zijn vervaardigd. Maar het mooiste kadootje van Drakie 1 blijft toch wel haar lievelingsknuffel, Pieter konijn, die ze persé aan drakie 2 wilde geven. En zo geschiedde!

Verder geen nieuws. Ben eindelijk zo verstandig geweest om een checklist aan de binnenkant van de buitendeur te hangen, scheelt een hoop geharrewar. We zijn beiden best wel moe. Misschien even oortje papen zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: