28 oktober 2023. In verwondering

Vanmorgen rond elven, zoals voorgenomen, richting de kantoormeubelen firma getogen waar ik die multi verstelbare tweedehands bureaustoel op de website had gespot. Daar aangekomen hielp één van de eigenaren, Ruud, ons met het uitladen van de rollator. Die was, na een noodstopje van Lief, klem komen te zitten tussen de voorstoel en de achterbank.

Eénmaal binnen vertelde ik Ruud dat ik een bureaustoel voor het leven zocht. De beoogde stoel bleek toch minder geschikt voor mijn doeleinden. Maar Ruud kwam met professioneel advies en een uitermate geschikt alternatief. Toen ik vroeg of er nog iets aan de prijs gedaan kon worden zei hij, met jouw verhaal mag je hem meenemen en ik doe er nog een voetenbankje bij. Op dat moment schoten Lief en ik allebei vol, in verwondering over dit genereuze aanbod. De stoel kregen we plus een voetenbankje. Ze werden 2 uur later door Ruud thuis afgeleverd. De stoel was ook nog voorzien van vijf andere wieltjes die onze PVC vloer niet zouden beschadigen. Alles om niet! Top!

Uiteraard heb ik een vermelding in het Noord Hollands Dagblad voor dit fenomeen proberen te regelen. Stond de firma Bredewijn vandaag ook al in dezelfde rubriek voor een andere opvallend positieve actie. Toch een indringende mail naar het beslissend comité gestuurd met het vriendelijke verzoek toch tot plaatsing van ons avontuurtje van vandaag over te gaan. We gaan het zien!

Dit was een blogvullende actie, dus basta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: