28 maart 2022. Zo gewonnen, zo ……..

Redelijk goede nacht gehad. Veel wakker gelegen, misschien omdat ik te moe naar bed was gegaan. De wekker stond op Spooky tijd, half acht, maar ik ben wat langer blijven liggen. Kon de moed niet vinden om mijn grote blote poten op het koude PVC te zetten. Maar het gekwebbel van de kleine meid, die inmiddels was gearriveerd, gaf voldoende ondernemingsvermogen om het schier onmogelijke mogelijk te maken. “Opaaaaa”, daar doe je het voor.

Junior ging thuis werken en had dus tijd voor een bakkie en het opzetten van een korte boom over geld verdienen op de cryptomarkt. Ik ben al geruime tijd bezig me enigszins te bekwamen in die handel. Als oud bankier stond ik wat huiverig ten opzichte van de ccryptonieuwlichterij, maar zoals bij veel dingen geldt ook hier, eerst doorgronden dan uitponden. Als Pastor onderzoek ik graag alles en probeer ik het goede te behouden.

Als je lam wordt gelegd door een serieuze aandoening en je hebt de tijd aan jezelf, dan is het goed, althans in mijn geval, om nieuwe dingen op te pakken. De dagelijkse blog en het leren handelen in crypto’s geven mij afleiding en het gevoel dat ik niet stil blijf staan. Daarnaast staat de kanker niet altijd in het middelpunt van de belangstelling. Met name bij de crypto’s geldt dat behaalde resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst geven. Wat je de ene dag binnen harkt, kan de volgende dag verdampt zijn. Zo gewonnen, zo geronnen. Aan mijn strijkstok blijft wel eens wat hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: