27 oktober 2023. Oorzaak en vervolg

Al een tijdje teisterde een venijnige pijn mijn nek en schouder, soms ter linker zijde, soms aan gene, de overzijde. Meestal kwamen die steken na een brabbelsessie of een andere hersenoefening op het klavier der letteren. Dat constaterend ga je, voorbarige conclusies trekkend, gauw aan de haal met triages als, zal wel een `dwarse spier door een verkeerde werkhouding zijn tot, kan natuurlijk ook een ondernemende kankerkornuit zijn die zich met succes tegen mijn hersenstam heeft genesteld. Het eerste is met een in Nederland verboden goedje uit een spuitbus te verhelpen, het tweede is van meer persisterende aard. Hoe dan ook, het volgende is vandaag en morgen het adagio. Het voorkomen van ongemak bij het brabbelen. Genoeg moeilijke woorden gebruikt, we gaan verder in onze moerstaal.

Goede werkhoogte van de Laptop en een aan alle kanten verstelbare bureaustoel. Via internet wordt ik bedolven onder de ene na de andere wonderbaarlijk laag geprijsde en wonderen verrichtende spullekes die de problemen al hebben verholpen voordat ze de kans hebben gekregen zich in al hun volheid te openbaren. Eerste les, niet te lang zoeken want je verdwaald geheid in die gekkigheid. tweede les, er hoort altijd wat bij. Je bent een loser als je er er niet iets bij koopt, bij dat ding wat je oorspronkelijk wilde kopen. In dit geval een plastic mat om je laminaat vloer te beschermen tegen de wieltjes van de stoel. Logisch zou je zeggen, maar hadden die wieltjes niet van iets vloergebruikersvriendelijkers materiaal gemaakt kunnen worden? Als start bij Bol een heel eenvoudig Laptopstandaardje gekocht. Net binnen gekregen. Makkelijk op te zetten en verdraaid, het wat gammel uitziende aluminium framepje houdt zich kranig en voldoet zo waar aan de beschrijving op de website. Eureka! Stap 1 succesvol afgerond. Stap 2, morgenochtend naar een kantoormeubelzaak in Alkmaar waar ik een tweedehands optimaal verstelbare bureaustoel heb gespot. Een nieuwe is zeker te duur ouwe brabbelaar? Nee hoor, maar ze geven alleen garantie op de stoel.

Vanmiddag weer die heerlijk pannenkoeken van Lief gegeten. Morgen maak ik gevlinderde kip uit de oven. Dat waren de food brabbels, om onze Belgische vrienden tegemoet te komen. Overigens geen flauw idee waar die titel op slaat. Ga ik toch nog eens gebruiken. Nu tukkie doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: