27 januari 2022

Goede nacht gehad. lekker geslapen, Hem bedankt voor deze nieuwe dag en gevraagd of Hij mee wilde gaan. Wel wat surrealistische dromen gehad. Kan je toch merken dat een chemokuur chemisch is. Fris opgestaan, ontbeten en medicijnen ingenomen. Met de nodige pauzes wat huishoudelijke klusjes gedaan, krant bekeken bij het ontbreken van nieuws, wat telefoontjes en appjes. En toen kwam het “slappe zeebenen” gevoel. Onvast ter been dat is het eigenlijk. Appiehappie met je elastieken benen of zo. Zou vandaag een stukje buiten gaan wandelen maar gezien de omstandigheden kom ik niet weg of niet meer thuis. Even tempodoeloe dus. Stop nu even met schrijven, geen schrijversblock maar een concentratieblock, weer eens wat anders.

Onder het maken van een heerlijke remouladesaus kwam de volgende bijwerking voorzichtig om het hoekje kijken. Minder zicht, voornamelijk in mijn toch al niet al te beste rechteroog. Niet veel, maar toch genoeg om de lampen vol te laten branden om te voorkomen dat vingertopjes een eigen losbandig leven gaan leiden.

Verder behoorlijk wat info binnen gekregen besteld via de website www.longkankernederland.nl. Behulpzame info die een generaal kijkje in de immuun- en chemokeuken geven, ook in het kader van “oprispingen na de maaltijd”. Mijn energielek blijft tot nu toe met stip op één staan.

Even over de blog. Sommigen zagen liever dat hun commentaren/ berichten niet openbaar te lezen zouden zijn. Gezien de persoonlijke aard heb ik alle berichten in een apart laatje gestopt, niet leesbaar voor jullie, maar gekoesterd in mijn hart en dat van Marianne. Ga straks proberen of ik het menu netjes op de homepage kan krijgen. Moet met een plugin zeggen ze, dus we pluggen het erin of zo iets. Al doende leert men, voortschrijdend inzicht net als met het verloop van longkanker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: