23 juni 2022. Hier en nu en verder

Het hier en nu laat zich als volgt omschrijven. Het is ruim drie weken geleden dat ik de laatste blog schreef met de belofte éénmaal per week een weekbrabbel te schrijven. Daags daarna kwam de algehele malaise. Hondsmoe, nergens animo voor, zestien uur per dag in bed en soms nog langer. Drie weken lang tegen een berg oplopen zonder dat de top ook maar in zicht kwam. Bijna om moedeloos van te worden. Vijf weken dubbele bestraling hakte er dus behoorlijk in. Niemand zei dat het appeltje eitje zou worden, maar deze periode overtrof elke verwachting.

De scan van vorige week liet zien dat ruim 2/3 van de totale oorspronkelijk grootte van de twee tumoren was verdwenen. Er was uiteraard het nodige littekenweefsel ontstaan plus een lichte longontsteking als bijwerking. Het succes van de behandelingen en het risico op verergering van de ontstekingen zonder te weten wat het effect van verdere behandeling zal zijn, deed de longarts besluiten niet verder te behandelen met Immuuntherapie. Volgende scan en controle gesprek over drie maanden. Fantastisch bericht waar we zeer blij mee zijn.

De komende drie maanden hopen we op verder herstel van dit bizarre avontuur. Voor ons en voor jullie geldt: Vaya con Dios! Tot de volgende brabbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: