23 april 2022. Zelfoverschatting

Goede nacht gehad, vanmorgen zelfs wat oefeningen gedaan. Als ontbijt de overgebleven BBQ worstjes van gisteren op een vers kadetje verorbert. Daarna een belangrijke keus gemaakt, gaan we de bloemenroute in Limmen rijden of gaan we op kussenjacht in Alkmaar. We kozen voor het laatste. Het was ook iets te fris om voor de bloemenroute op de scooters te stappen. Wordt maandag.

Sinds mijn dwalen in tumorland lijkt het alsof een deel van mijn zitvlees spontaan is opgeschoven naar de restaurantspoiler regio. Het gevolg is dat na een kwartiertje mijn favoriete bankhangplek aan comfort inboet. Volgens mijn inschatting zou een groot formaat kussen in de rug dit euvel kunnen verhelpen. De kussenjacht werd geopend, op naar het Alkmaarse waar je op een bepaalde plek door de woonwinkels het bos niet meer ziet. En jawel, de jacht was succesvol. Lief scoorde drie kussens met één schot. Natuurlijk wel gekocht bij de eerste winkel na er vier bezocht te hebben. Lief gelooft er niet in dat een koop bij de eerste de beste winkel ook de juiste koop kan zijn.

Thuis gekomen voelde ik de benen zwalken en de knieën knikken. Eerst dacht ik nog dat trekt wel over. Maar na wat geschuif met cryptootjes zakten mijn oogleden van lieverlee over mijn enkels. Wat volgde was een uurtje soezen om enigszins bij te komen. Eén zwaluw maakt zeker nog geen zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: