21 april 2022. Honderd

Zonder noemenswaardige reden wat onrustig geslapen vannacht. Ik voel dat ik langzaam aan wat sterker wordt. Het weer ziet er uitnodigend uit. Eerst de wekelijkse boodschappen, dan er misschien op uit met de scooter, afhankelijk van wat de energiemeter aangeeft. De accu werkt wat dat betreft al iets beter. Dat is te merken aan de groter wordende afstand die ik zonder stok kan lopen.

Einde dag komen Drakie 1 en haar ouders kip van de BBQ en friet uit het frietkot eten. De kip wordt gevuld met verse kruiden, knoflook en gember en zeker vijf kwartier gedraaid op de rotisserie van de BBQ. Vuurtje op ca. 180 C. onder toevoeging van wat rookhout. Wordt een feestje voor jong en oud.

Dit is inderdaad de honderdste dagbrabbel die het levenslicht ziet. In december vorig jaar begon dit bizarre avontuur na de bijvangst van mijn twee ongenode gasten. Op 25 januari, de start dag van het eerste deel van de behandeling, startte ook ffkankeren. Nu zijn het er inmiddels honderd brabbels en er komen er D.V. zeker nog vijfentwintig bij. Wie weet open ik tegen die tijd wel de site. www.nakankeren.nl.

Ondanks de soms surrealistische en bizarre kanten aan dit avontuur is er volop reden tot dankbaarheid dat er honderd dagbrabbels geboren werden waarin realiteit en humor van alledag hun plek kregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: