16 september 2023. Content

Vannacht realiseerde ik het me, eigenlijk ben ik op dit moment best content. Content met de klemtoon op de tweede lettergreep. Tevreden in het redelijke gegeven de omringende omstandigheden. Toenemende krachten, medicijnen in balans met wat ik nodig schijn te hebben, maximum sterren verzorging zowel thuis als in de zorgwereld, toenemende mobiliteit, alle aandacht van de wereld, noem maar op. Best goed uit te houden met een schuin oog op wat komen gaat en de herinneringen aan de afgelopen mindere periode.

Vannacht realiseerde ik het me, het feit dat ik op dit moment best content ben is content. Met de klemtoon op de eerste lettergreep. De omschrijving van mijn tevredenheid is deels de inhoud van deze brabbel. Doordat ik content ben heb ik content.

De levering van de scootmobiel vind, door ziekte, helaas toch wat later plaats, dinsdagmorgen om precies te zijn. Toch nog redelijk snel. Voor vandaag staan een lunch in Heemskerk en de aanschaf van wat nieuwe planten op de rol. In Heemskerk is onlangs een nieuwe frietzaak geopend die voortreffelijke friet en frikandellen serveert. En we hebben een belangrijk event, Cas onze bobbert viert vandaag zijn eerste jaardag.

Ik hou het kort vandaag, tot brabbels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: