15 februari 2022

Redelijke nacht achter de rug. Mijn bewering van gisteren over de “uitgewerkte” medicijnen gaat niet helemaal op. Veel last van koude rillingen en een veranderende huid. Hier en daar wat pukkeltjes, hier en daar droog met wat verdikkingen en het gevoel de hele dag met een te strakke badmuts op te lopen. Gelukkig geen sprake van jeuk.

Vanmorgen bloed en urine aan het lab gedoneerd. Het is verrekte handig als je de uitslagen onder het kopje “laboratoriumuitslagen” in je patiëntendossier terug kunt vinden. Het blijft overigens nog even spannend want de vanmorgen vastgestelde kreatininewaarde is 108 en de referentiewaarde ligt tussen de 60 en de 90. Kortom de waarde is gezakt van 119 naar 108 maar nog steeds te hoog ten opzichte van de referentiewaarde. Ben benieuwd of dit gevolgen heeft voor de verdere behandeling. En zo kun je van saaie lab uitslagen toch nog een “thrilling” blog maken. Wordt vandaag vervolgd.

Deel 2. De plv. Case Manager melde zich telefonisch en bevestigde de uitslagen. Omdat de Kreatininewaarde voldoende gezakt is wordt de 2e cocktail zoals gepland op volgende week dinsdag geserveerd. En dat was gewoon goed nieuws waar we zo een glas wijn op drinken. Daarenboven wordt ik verwend met extra magnesium, wat een aantal processen in het lichaam ten goede schijnt te komen. ’t Is vandaag een “mediblog” geworden met een vrolijk randje. Oant moarn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: