14 februari 2022

Het lijkt wel alsof de medicijnen zijn uitgewerkt. Alleen de vermoeidheid blijft hangen. Zicht, humeur, smaak, onvastheid, etc. hebben zich voor het grootste deel hersteld. Alleen de rui wordt erger. Morgen bloed prikken en plasje inleveren. Rond vieren wordt ik dan gebeld over de test resultaten. Ik hoop dat de behandeling over een week kan worden voortgezet. Kunnen we de vaart er in houden.

Vandaag is het Valentijnsdag. Eerlijk gezegd hebben we daar nooit wat aan gedaan. Elkaar spontaan verwennen is veel leuker dan te voldoen aan een door de detailhandel uitgevonden verplichting. 14 februari was ook de verjaardag van mijn vader. Vandaag zou hij 95 geworden zijn. Hij overleed vorig jaar april. Ik mis hem en begin me hoe langer hoe meer te realiseren dat ik in veel dingen op hem lijk.

Even een rectificatie. Op 12 februari melde ik dat er gemiddeld 70 mensen deze site per dag bezochten. Dat is niet juist. Bij nadere bestudering van de site analyses bleek dat er gemiddeld 70 berichten als deze per dag worden gelezen. Het aantal bezoekers zal dus lager dan 70 liggen. Het bouwen en onderhouden van een redelijk ogende blogsite is geen sinecure en vereist enige studie, trail and error en veel geduld. Aan de andere kant het is geweldig leuk om te doen, het leidt af van de grimmigheid des levens en het houd je van de straat. Waarschijnlijk tot morgen.

Voor de broodnodige beweging gaan we vandaag naar Ranzijn. Monday, Spooky day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: