12 februari 2022

Vannacht in een zalig snurkende toestand doorgebracht, als een blok geslapen. Had gisteren Mrs. C. ( nee niet de C van Case Manager, maar dat is ze wel voor mij) gevraagd om nog een keertje uit te leggen waarom de volgende behandeling een week is opgeschoven. Ze mailde dat het kreatinine gehalte in mijn bloed in drie weken van 73 naar 119 is gestegen. Dat wijst op een verminderde activiteit van de nieren die overigens tijdelijk kan zijn, vandaar de volgende meeting dinsdag a.s. Een permanente beschadiging van de nieren zou natuurlijk niet direct bijdragen aan mijn herstel. Even afwachten dus, zijn we inmiddels wel gewend.

Vanmorgen samen met Marianne heerlijk niemendalletjes gedaan. Winkeltje zus, ritje zo, heerlijk in het zonnetje, drie keer niks en meer van die dingen. Jullie merken het al, ik heb verder niets te melden.

Toch nog één ding waar ik heel blij mee ben. De afgelopen week hebben gemiddeld 70 mensen per dag deze site bezocht. Dank voor jullie aandacht, jullie meeleven, jullie gebeden, de kaarten, de bloemen, kortom de stukjes die jullie Met Marianne en mij meelopen op deze meeslepende wandeling door een soms bar en soms onwaarschijnlijk mooi “tableau de vie”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: