12 augustus 2023. Voortripse spinselen

Nee, maak je niet druk, dit is geen ultieme poging om de dagelijkse brabbel in ere te herstellen. Soms heb je van die momenten dat gedachten opkomen als kakken, dit is er één van. Sinds het nieuws van de Roadtrip als onderdeel van The trip to heaven bekend is komen er allerlei hartverwarmende reacties binnen. Daaruit blijkt dat de meesten mij nu liever zien gaan dan komen. En ik, ik ben vol verwondering dat dit geschenk nu voor de deur ligt. En dat zelfs zonder tussenkomst van Bol.com.

De meeneemlijst is nagenoeg geschreven en de nodige kratjes staan in het gelid om gevuld te worden. Nee, geen 20 kilo bintjes onder het bed, maar wel een eigen gemaakt jammetje, toaster, snijplank en koksmes, leesvoer, tablets, GSM’s, kabelwerk, cidertje, wijntje, watertje, snoepwerk, etc. Als we de camper hebben opgehaald rijden we in ca. 2 uurtjes via binnenwegen naar Groessen, waar we e.e.a. opbergen in de daarvoor bestemde ruimtes en de rest van de dag in de rust gaan. We plannen per dag, niet te ver vooruit en naar vermogen. Tempo Doeloe!

Werd de vorige trip toch enigszins belast door pas doorstane Covid, een slecht energielevel, een nerveus Grieks herdershondje en de nieuwigheid, deze keer zijn we ervaren camperglobetrotters, weidt Zorba de schaapjes thuis, is het energielevel iets hoger en is Covid, naar wij dachten, uitgewerkt. Het is uitermate dapper van Lief dat ze met deze ouwe horkengratenbaal de hort op gaat. Nee, ik zal geen kilometers met haar kunnen lopen, maar er zijn dorpjes waar de camper dicht bij het centrum kan komen met terrasjes om de hoek. En op een bankje voor een winkel zitten als Lief op koopsafari is, is ook goed te doen. Een terrasje met een koel biertje, beter nog, maar er moet ook gereden worden.

Ik weet het, het bijna allemaal roadtrip wat de brabbel slaat. Knetterende verkneutering van een fysiek wat ongesteld mens met een brabbelende geest. Voortripse spinselen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: