12 April 2023. Long drink

Het lijntje zit er in, de magnesium loopt langzaam binnen en daarna volgt de longdrink. Twee keer zoveel Pembro als tot nu toe maar wel zes weken wachten tot de volgende lading. Ben erg benieuwd of de behandeling met alleen Pembro hetzelfde positieve effect heeft als de gecombineerde aanpak met chemo/ immuno. De volgende drie maanden zullen dat uitwijzen. Na een paar off-days de laatste dagen begin ik nu weer wat energie te krijgen. Ben gelukkig nog niet zo in de bonen als goede vrienden van ons die vanmorgen een week te vroeg op de stoep stonden voor een bak koffie. Was toch erg gezellig! En ze overhandigden ons namens de gemeente de Paaskaars die een jaar dienst had. Een bijzonder geschenk die de verbondenheid met de gemeente laat zien in onze huiskamer.

Zoals gezegd, ik begin weer wat energie te krijgen. Dat leidde tot, voor ons huidige doen en laten, snode plannen. Al jaren koester ik het idee om samen met Lief en Zorba een camper te huren en er een weekje op uit te trekken. Zomaar even weg, voor de kat z’n viool zullen we maar zeggen. Vorige week zei Lief dat we de daad maar eens bij het woord moesten voegen. We werden hierin ondersteund door enthousiaste vrienden waar we gisteren, na lange tijd weer eens buiten de deur, een uitermate gezellige bak koffie dronken Na wat onderzoek op internet hebben we een verhuurbedrijf gevonden die een automaat verhuurt waarin Zorba ook mee mag. Morgen gaan we daar kijken om informatie in te winnen en een kijkje in een camper te wagen.

De bedoeling is een rondreisje in Nederland en wat kleinere campings aan te doen. Mochten jullie tips hebben, zowel qua campings als qua verhuur mogelijkheden laat het ons dan weten. Wij zijn wat dat betreft leken die graag gebruik maken van de ervaringen van anderen. Ervaringen met honden in een camper zijn ook van harte welkom.

Inmiddels zit de magnesium er in, straks komt de longdrink. Elke keer als ik hier kom om aan te liggen aan de bar, wordt ik verwelkomd als de verloren zoon. Het personeel is professioneel en accuraat, maar ook respectvol, warm en betrokken. Dat geeft me het gevoel geen nummer te zijn. Onder de omstandig-heden een gevoel dat bijdraagt aan mijn eigenwaarde in deze vreemde reis door kankerland. Tot blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: