10 mei 2022. Halfway

De nacht was best redelijk. Zelfs zo redelijk dat ik met geen mogelijkheid mijn bed uit kon komen. Kon komen? Ik wilde gewoon niet! Vanuit het bed hebben we zicht op de serre die vanmorgen zon overgoten was. Voor het raam maken de bloeiende planten, duplidenia’s, bougainville en hortensia’s samen een kleurig plaatje. En dan slaap je zo maar weer in.

Na het ontbijt in de auto op weg naar de plantenkas van Chris om een uitgebloeide hangzak te vervangen en nog wat klein grut te verschalken. Door naar de Deka voor wat grutterswaren en aansluitend door naar Limmen voor groenteplantjes die de laatste 2,5 vierkante meter in de border moeten vullen.

Als lunch een vers broodje van de Deka met likkepot, lekker dik likkepot, likkepot met een broodje er om heen zullen we maar zeggen. Dan weer in de auto op weg naar de straalkamer. “Meneer Kozijn” galmt het door de wachtruimte. Zowel Zr. als Br. stelden zich voor en waren voorkomend en professioneel. Goed volk om het zo maar eens uit te drukken. Dit was de 12e bestraling, dat wil zeggen dat ik de helft van deze behandeling achter de kiezen heb. Vrijdag hebben we een gesprek met de arts/ radiotherapeute over de vorderingen.

’t Wordt tijd voor een wijntje. Daarna de kleine BBQ aan en de Souflaki er op. Morgen is er weer een dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: