10 februari 2022

Alweer een redelijk goede nacht achter de rug, Marianne heeft een langwerpig beenkussen voor me gekocht. Hierdoor wordt de druk op bepaalde punten beter verspreid wat tot gevolg heeft dat de nachtelijke krampen en scheuten in de benen verminderen. Het verdelen van de energie door de dag heen gaat me steeds beter af. Moet wel blijven bewegen, dat schiet er nog wel eens bij in. Al met al mag ik zeker niet klagen.

Iemand noemde verrassenderwijs het begin van de blog van gisteren “boring”. Dat deed me wat en zette me ook aan het denken. Ik ben geen broodschrijver en schrijf dit blog niet als entertainment maar om anderen een kijkje te gunnen in mijn wereld die op z’n kop staat. En laten we simpel zijn, als dingen boring zijn dan betekend dat dat er rust in de tent van de patiënt is, broodnodige rust, recuperatietijd. Een oplettend lezer zou dan blij kunnen zijn met het geconstateerde boredom. ’t Is maar net van welke kant je het bekijkt.

Vanmorgen met Junior op jacht geweest naar equipment voor zijn nieuwe hobbies, waaronder fotograferen. Dat is dan onze tweede gezamenlijke hobby. De eerste is en blijft de BBQ. Prachtig om je samen te verdiepen in wat noodzakelijk en wat nice to have is. Twee goede deals kunnen sluiten bij twee betrouwbare adressen. Ben benieuwd wat hier uit gaat komen.

Morgenochtend naar het ziekenhuis voor een afspraak met de begeleidend longverpleegkundige. Die zal zich aan de hand van een ris aan vragen op de hoogte willen stellen van mijn wedervaren de afgelopen drie weken. Daarnaast bloedonderzoek en natuurlijk de opmaat tot het volgend bezoek aan de lokale cocktailbar volgende week dinsdag. Die cocktails worden overigens voor mij persoonlijk gemaakt, gelukkig hoef ik ze niet zelf af te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: