1 april 2022. Serieus?

Best een goede nacht gehad. Had de beentjes iets te weinig omhoog gezet dus de neuropijntjes kwamen onverbiddelijk opzetten. Na verhoging verdwenen de neuroten en kwam de slaap als een welkome gast. Lief is nog niet helemaal hersteld van de boosterperikelen dus we doen het rustig aan.

Eerst maar even tanken tegen een gereduceerde maar nog steeds exorbitante prijs die het dievengilde eer aan zou doen. Dan met de pet op naar de lokale groente- en fruitbazaar voor de broodnodige verse pitamientjes. Daarna door naar het NWZ voor het gesprek van de dag.

Mrs. C. veranderde in Mrs. E, omdat er verschillende afspraken op hetzelfde tijdstip waren gepland. Mrs. E. informeerde uitgebreid naar de stand van mijn zaken, observeerde mij zorgvuldig, gaf aandacht aan lief en nam ruim de tijd om het verdere proces uit de doeken te doen en vragen te beantwoorden. Kortom een fijn gesprek hier en daar doorspekt met humor, helemaal mijn stijl. Uitslag van de bloedwaarden was binnen de marges om de behandeling voort te kunnen zetten. De neuropathie vond Mrs. E. nog wel een dingetje. Kennelijk kan de Palitaxel (taxol), bestanddeel van de cocktail die ik krijg en die de deling van kankercellen tegen gaat, zenuwuiteinden definitief doen afsterven wat tot blijvende invaliditeit kan leiden. Na overleg met de behandelende longarts overlegt Mrs. E. maandagmorgen met mij hoe de verdere behandeling er uit gaat zien. Daarbij zijn de volgende alternatieven voorhanden: 1. Behandeling zoals eerder afgesproken, 4e cocktail, bestralen en Immuuntherapie als APK, 2. aangepaste 4e cocktail, bestralen en Immuuntherapie als APK, 3. Geen 4e cocktail, gelijk bestralen en Immuun APK. Even afwachten dus.

De rest van de riedel van bijwerkingen horen er gewoon bij, inclusief stemmings- en energiewisselingen. Met deze wetenschap duiken we vol goede moed het weekend in. Eens kijken of ik lief zo langzaam aan eens kan verwennen. Voorwaar geen slechte dag, 1 april 2022. Serieus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: